Elmon Tuli

elmontuli_2ELMON TULI HALUATKO HYVÄT BILEET? HALUATKO TUTTUJA BIISEJÄ JOIDEN MUKANA LAULAA?
HALUATKO AMMATTIBÄNDIN?

Jos vastaus on KYLLÄ, ELMON TULI on oikea vaihtoehto!

Elmon tuli on 5 -henkinen bilebändi, joka nostattaa kannat kattoon monipuolisella tutuista hiteistä koostuvalla ohjelmistollaan ja energisellä lavaesiintymisellä. Ohjelmisto on testattu monissa bileissä toimivaksi ja siihen on valittu parhaaksi todetut palat! Pääpaino on kotimaisessa musiikissa.

Lauluosuuksista vastaa mm. iskelmälavoilta ja eri bilebändeistä tuttu Sanna-Mari Titov. Olet voinut törmätä laulajaan mm. Tartu mikkiin ohjelmissa (viimeksi 18.5.2012). Sanna-Marilta on ilmestynyt vuosien varrella useita singlejä, joita ovat olleet tekemässä mm. Sipe Santapukki (Kukkia & Sidontaa) ja Nalle Ahlstedt (Hiekkaa Saharaan).

Lisätietoja: www.sannamari.net

Muut Elmolaiset ovat myös monessa sopassa keitettyjä muusikoita. Koskettimia/trumpettia soittaa bilebändi Sound Familyn Pekka Nebelung, jolta irtoaa myös laulut stemmoissa/soolona. Kitaristi Kimmo Hermonen on hankkinut kattavan keikkakokemuksen esiintymällä vuosien ajan ahkerasti mm. Itämeren aalloilla bilebändinsä kanssa. Laulava basisti Mikko Vuori ja rumpali Ari Helin ovat molemmat soittaneet eri kokoonpanoissa humppalavoilta rock clubeille jo yli 10 vuoden ajan.